FİLBOX
Haziran 2014 yılında kurulan Filbox, Türkiye’nin yeni nesil dijital HD uydu platformudur. Dijital yayıncılıktaki son trendler takip edilerek pazarın dinamiklerine göre kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Filbox, abonelerine en iyi içerik ve hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.


A. KAPSAMI
İşbu Gizlilik Bildirimi, Veri Sorumlusu Filsat TV Yayıncılık AŞ ("FİLBOX") tarafından kaydedilen ve işlenen tüketici kişisel verilerine ilişkindir.


B. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN ELDE EDİLMESİ
www.filbox.com.tr adresine girdiğinizde karşınıza çıkan Kişisel Verilerin Korunması Bildirimi’ni okuduktan ve bu şartları kabul ettikten sonra siteye devam edebilirsiniz. Bu bildirimi okuyarak kişisel verilerinize erişim sağlanmasına rıza vermeniz halinde kişisel verileriniz sitede gezindiğiniz esnada toplanabilir. İnternet Sitesi’nde gezinirken çerezler, ağ sağlayıcı kayıtları ve ağ işaretçileri gibi teknolojiler kullanılarak, bazı kişisel verileriniz sunucularımızda otomatik olarak depolanacaktır. Kendi isteğinizle, FİLBOX’a kişisel verilerinizi vermeniz halinde, FİLBOX bu kişisel verileri yasada öngörülen sınırlamalar çerçevesinde toplayacak, kullanacak ve/veya depolayacaktır.


C. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİ VE PAYLAŞILMASI
Kişisel verileriniz, FİLBOX ile yaptığınız sözleşme gereği ilgili hizmetleri sunabilmek, bu hizmetlerin kalitesini artırabilmek, size özel fırsatlar sunmak, ar-ge çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak amacıyla işlenilebilir ve 3. Kişilerle paylaşılabilir. FİLBOX ’ ın verdiği hizmet kapsamında bu amaçlarda değişiklikler yapılabilir. Ayrıca kişisel verileriniz, sizlere sunduğumuz hizmet kalitesinin arttırılması ile satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamaları ile çalışmalar kapsamında da kullanılabilecektir.


FİLBOX, Hizmetlerin sunumunda bize yardımcı olmaları veya hizmetleri FİLBOX adına gerçekleştirmesi için başka şirketleri, aracıları veya yüklenicileri ("Hizmet Sağlayıcılar") kullanabilir. Örneğin, pazarlama, reklam, iletişim, altyapı ve bilgi teknolojileri hizmetlerinin sunulması, hizmetlerinin kişiselleştirilmesi ve müşteri hizmetlerinin sunulması için hizmet sağlayıcılarla çalışılmaktadır. Bu tür hizmetlerin sağlanması sırasında, bu Hizmet Sağlayıcılar kişisel verilerinize erişim elde edebilirler. www.filbox.com.tr adresine girdiğinizde karşınıza çıkan Kişisel Verilerin Korunması Bildirimi’ni okuduktan ve şartları kabul ettikten sonra Hizmet Sağlayıcılar’ın kişisel verilerinize ulaşmasına rıza göstermiş olduğunuz kabul edilecektir. Belirtmek isteriz ki FİLBOX, bu kişilere, kendi hizmetlerini sağlama ile bağlantılı işler dışında kişisel verilerinizi kullanma veya açıklama yetkisi vermemektedir.


D. GİZLİLİK VE KREDİ KARTI BİLGİLERİNİN GÜVENLİĞİ


FİLBOX sipariş veya üyelik yenileme işlemlerinde, kart bilgilerinizi,kartınızı tahsis eden banka haricinde herhangi bir kurum veya kişi tarafından erişilememekte ve kart bilgileriniz 3.kişiler ile paylaşılmamaktadır. Girilen kredi kartı bilgileriniz; SSL adı verilen Güvenli bölgede ilgili bankanın ödeme onaylama sistemine yönlendirilir ve siparişiniz; bankanızdan gelen onay mesajına göre işleme alınır.


BİZE ULAŞIN


FİLBOX ile ilgili tüm sorularınız için, http://filbox.com.tr/Filbox/filbox/bize-ulaşın adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ayrıca işbu Gizlilik Bildirimi ve gizlilik politikamızla ilgili ve/veya kişisel verilerinizin, çerezlerin veya benzer teknolojilerin işlenmesi ile ilgili sorularınız için, lütfen bizimle [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçiniz.
Hatırlatmak isteriz ki, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca (Madde 11):
• kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
• kişisel verileriniz işlendiğine ilişkin bilgi talep etme,
• kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini talep etme,
• kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, bu hakkınızı kullanmanız halinde kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,


haklarınız bulunmaktadır ve söz konusu haklarınızı kullanmak istediğiniz durumlarda [email protected] e-posta adresi üzerinden veya 0850 225 0990 numaralı Müşteri Hizmetlerinden tarafımız ile iletişime geçmeniz mümkündür. Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandırılacaktır.
Size yardımcı olmamız için bize ulaştığınız takdirde hem sizin hem de bizim güvenliğimiz için talebinizi yerine getirmeden önce kimlik doğrulaması yapmamız gerekebileceğini bildiririz.


Veri Sorumlusu : Filsat TV Yayıncılık AŞ
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 53. Sk. No: 11-C Çiftkurtlar Honda Plaza Kat:2 Maslak 34398 İstanbul
Telefon: 0 850 225 09 90 - Faks: 0 212 296 65 67
MERSİS No: 0388069327500012
Son güncelleme : 05.12.2016